Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Juist Ferzekerd?

In het leven is het essentieel om voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Het is immers onmogelijk om te voorspellen wat de toekomst brengt, en onverwachte gebeurtenissen kunnen leiden tot ongewenste financiële lasten. Door het afsluiten van passende verzekeringen vermijd je nare verrassingen en ben je verzekerd van gemoedsrust.

Onze gecertificeerde adviseurs staan klaar om samen met jou alle details van de verschillende verzekeringsmogelijkheden door te nemen. We nemen de tijd om je grondig te adviseren over de verschillende soorten verzekeringen en dekkingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.
Bij Ferzekerd zetten we onze uitgebreide kennis en ervaring in op het gebied van verzekeringsproducten om je de beste bescherming te bieden. Onze adviseurs zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar hebben ook de vaardigheid om de complexe wereld van verzekeringen begrijpelijk en toegankelijk te maken.

We streven ernaar om jou volledig tevreden te stellen met onze service, door je te helpen bij het afdichten van risico's en ervoor te zorgen dat je een helder en duidelijk inzicht krijgt in de verzekeringsopties die het beste passen bij jouw unieke situatie. Met Ferzekerd ben je verzekerd van een partner die zowel de knowhow als de communicatieve vaardigheden bezit om jou volledig te ondersteunen in al jouw verzekeringsbehoeften.

Juist

Juist Ferzekerd?

In de dynamische wereld van het ondernemerschap is het essentieel om voorbereid te zijn op onvoorziene situaties. Als ondernemer weet je dat de toekomst onvoorspelbaar is en dat onverwachte gebeurtenissen kunnen leiden tot significante financiële uitdagingen. Het effectief beheren en afdekken van risico's door middel van de juiste zakelijke verzekeringen is daarom geen luxe, maar een noodzaak voor de continuïteit en groei van je bedrijf.

Bij Ferzekerd begrijpen we de unieke risico's waarmee jouw onderneming geconfronteerd kan worden. Onze gecertificeerde adviseurs staan klaar om samen met jou deze risico's in kaart te brengen. We doorlopen zorgvuldig alle mogelijke verzekeringsmogelijkheden en bieden gedegen advies over de diverse soorten verzekeringen en dekkingen. Ons doel is om je een weloverwogen keuze te laten maken, die perfect aansluit bij de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf.

Bij Ferzekerd zetten we onze uitgebreide kennis en ervaring in de verzekeringsbranche in om jouw onderneming optimaal te beschermen. Onze adviseurs zijn niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar hebben ook de expertise om de vaak complexe wereld van zakelijke verzekeringen helder en toegankelijk te maken. We streven ernaar om jou volledig tevreden te stellen met onze service, door je te ondersteunen bij het identificeren, begrijpen en afdekken van zakelijke risico's. Dit zorgt ervoor dat je een duidelijk inzicht krijgt in de verzekeringsopties die het beste passen bij jouw unieke zakelijke situatie.

Kies voor Ferzekerd en wees verzekerd van een partner die zowel de knowhow als de communicatieve vaardigheden bezit om jou en jouw bedrijf volledig te ondersteunen in alle verzekeringsbehoeften. Met Ferzekerd als jouw vertrouwde verzekeringspartner, kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol runnen en laten groeien van jouw onderneming.

Juist
Onze verzekeringen
Schadeverzekering zakelijk
Schadeverzekering zakelijk

Voordat je verder gaat met jouw zakelijke activiteiten, is het van cruciaal belang om de juiste verzekering af te sluiten.

KOM MEER TE WETEN
Overige verzekeringen
Overige verzekeringen

Het kan iedereen overkomen, door een gebeurtenis raak je arbeidsongeschikt, het kan zijn dat jouw inkomen hierdoor achteruit gaat.

KOM MEER TE WETEN
Schadeverzekering particulier
Schadeverzekering particulier

De verzekeringswereld biedt oneindig veel keuzes. Wij wijzen de weg door de jungle van mogelijkheden en vinden wat bij jou past.

KOM MEER TE WETEN
Waarom kiezen voor Ferzekerd.nl?

24/7 (echt) bereikbaar als er iets is

Informeel en laagdrempelig

Wij zijn de nieuwe generatie adviseurs. Ook wel adviseurs op sneakers

Onafhankelijk advies gericht op jouw persoonlijke behoefte

Bij Ferzekerd ben je aan het juiste adres voor advies over verzekeringen. Onze gecertificeerde experts nemen de tijd om alle details door te nemen en je uitgebreid te adviseren. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat je goed geholpen wordt. Geen stoffige partij maar de nieuwe generatie adviseurs op sneakers. Wij zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.