Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Ondernemer hypotheek

Als starter met ambitie ben je op zoek naar vernieuwing. Bij Ferzekerd helpen wij ondernemers hun dromen te verwezenlijken.

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

Bij Ferzekerd richten wij ons op ambitieuze ondernemers zoals jij, die staan voor vernieuwing en het realiseren van dromen. Wij begrijpen dat er veel onzekerheid bestaat over wat je als ondernemer maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Jouw inkomen is niet altijd even duidelijk gedefinieerd als bij iemand in loondienst, wat het lastig maakt om te bepalen wat je kunt lenen.


Wij willen je laten zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt. Onze specialisten zijn ervaren in het beoordelen van de financiële situatie van ondernemers en kunnen een nauwkeurige inschatting maken van jouw leencapaciteit. Wij kijken niet alleen naar jouw huidige inkomen, maar ook naar de potentie van jouw onderneming en de stabiliteit op de lange termijn.

Hypotheek voor ondernemers

  • Sneller toegang tot financiering: Goed nieuws voor ondernemers die een woning willen kopen, je hoeft niet meer drie jaar actief te zijn. Na slechts één jaar ondernemerschap kun je al bij ons terecht voor de financiering van jouw droomwoning.
  • Persoonlijke inkomenstoetsing: Onze adviseurs nemen jouw unieke situatie onder de loep en helpen je bij het vaststellen van jouw inkomen op basis van jouw jaarcijfers.

Waarom kiezen voor Ferzekerd?

  • Deskundige adviseurs: Onze ervaren adviseurs begrijpen de specifieke behoeften van ondernemers. Zij luisteren naar jouw plannen en bespreken samen met jou de jaarcijfers.
  • Specialisten voor iedere ondernemingsvorm: Ongeacht de vorm van jouw onderneming, wij hebben de juiste specialisten in huis om jou te adviseren.
  • Maatwerk en innovatieve oplossingen: Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, bieden wij creatieve en op maat gemaakte oplossingen voor jouw situatie.
  • Onafhankelijk advies: Bij Ferzekerd krijg je onafhankelijk en objectief advies, volledig gericht op het realiseren van jouw ambities.

Jouw volgende stap

Ben je benieuwd naar wat je als ondernemer maximaal kunt lenen voor de aankoop van een woning? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs. Bij Ferzekerd werken wij samen met jou om de beste kansen op de woningmarkt te ontdekken en te benutten. Laat ons je helpen jouw ondernemersdromen waar te maken en een solide basis te leggen voor jouw toekomst.


24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.