Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Andere woning kopen

Wellicht wil je een ander huis kopen door bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding of omdat je kleiner of juist groter wilt wonen.

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

Bij Ferzekerd begrijpen wij dat veranderingen in het leven vaak leiden tot nieuwe woonwensen. Misschien is jouw gezin gegroeid en heb je behoefte aan een grotere woning, of misschien wil je juist kleiner gaan wonen. Wat jouw situatie ook is, wij staan klaar om je te helpen jouw nieuwe woonwensen te realiseren en alle belangrijke vragen te beantwoorden. Bij Ferzekerd staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te begeleiden in het gehele proces.

Belangrijke overwegingen bij een woningwissel

  • Hoogte van de hypotheek: Wat kan ik maximaal lenen voor mijn nieuwe huis?
  • Huidige hypotheek: Wat gebeurt er met jouw huidige hypotheek als je van woning wisselt? Wij helpen je de opties te begrijpen en adviseren je over de beste route.
  • Overwaarde of restschuld: Heb je overwaarde op jouw huidige woning, of juist een restschuld? Wij analyseren jouw situatie en adviseren hoe je dit het beste kunt aanpakken.
  • Gebruik van overwaarde: Als je overwaarde hebt, bespreken wij hoe je deze kunt inzetten voor jouw nieuwe woning.
  • Fiscale aspecten: De fiscaliteit rondom het wisselen van woning kan complex zijn. Wij zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over de fiscale implicaties.
  • Keuze van hypotheekvorm: Welke hypotheekvorm past het beste bij jouw nieuwe situatie? Wij onderzoeken de opties en vinden de hypotheek die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past.
  • Verkoop huidige woning: Moet je jouw huidige woning eerst verkopen? Wij helpen je de voor- en nadelen van verschillende scenario's te overwegen.

Onze aanpak

Bij Ferzekerd zijn onze adviseurs toegewijd aan het beantwoorden van al jouw vragen en het begeleiden van het gehele proces. Van het overwegen van jouw huidige hypotheeksituatie tot het adviseren over de beste hypotheekvorm voor jouw nieuwe woning, wij zijn er om je van begin tot eind te ondersteunen.

De voordelen van Ferzekerd

  • Persoonlijke begeleiding: Onze adviseurs bieden persoonlijke en deskundige begeleiding afgestemd op jouw unieke situatie.
  • Maatwerk hypotheekadvies: Wij vinden de hypotheek die het beste aansluit bij jouw persoonlijke en financiële omstandigheden.
  • Stressvrije ervaring: Wij nemen de zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op de opwindende aspecten van het kopen van een nieuwe woning.

Bij Ferzekerd ben je verzekerd van een deskundige en zorgvuldige aanpak, afgestemd op jouw unieke woonwensen en financiële situatie. Laat ons je helpen jouw droomhuis te vinden en te financieren, zodat je kunt genieten van wat echt belangrijk is: jouw thuis.

24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.