Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Hypotheek voor expats

Vind bij Ferzekerd specifieke hypotheekoplossingen voor expats in Nederland, met deskundige begeleiding en maatwerkadvies.

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

Bij Ferzekerd begrijpen wij de unieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij het zijn van een expat in Nederland. Het kopen van een woning in een nieuwe omgeving kan een spannend, maar ook complex proces zijn. Daarom hebben wij bij Ferzekerd speciale hypotheekoplossingen ontwikkeld voor expats, die rekening houden met jouw specifieke situatie en behoeften.

Hypotheken op maat voor expats

Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het helpen van expats bij het vinden van de juiste hypotheek. Wij begrijpen dat je wellicht niet bekend bent met de lokale hypotheekmarkt en haar specifieke regelgeving. Daarom bieden wij heldere, begrijpelijke informatie en begeleiding, afgestemd op jouw internationale achtergrond.

Jouw situatie centraal

  • Individuele begeleiding: Wij nemen de tijd om jouw financiële situatie en woonwensen te begrijpen.
  • Duidelijke uitleg: Wij leggen je uit hoe de hypotheekmarkt in Nederland werkt, inclusief de lokale regels en regelgeving.
  • Flexibele oplossingen: Of je nu een tijdelijk of permanent verblijf plant, wij bieden flexibele hypotheekoplossingen die bij jouw situatie passen.

Voor- en nadelen afwegen

Wij helpen je de voor- en nadelen af te wegen van het kopen van een woning als expat. Dit omvat alles van belastingvoordelen tot mogelijke risico's, en wij zorgen ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Een betrouwbare partner

Als expat is het essentieel om een betrouwbare financiële partner te hebben. Bij Ferzekerd staan wij klaar om die rol op ons te nemen. Wij bieden niet alleen deskundig hypotheekadvies, maar ook een luisterend oor voor jouw zorgen en vragen.

Stap voor stap begeleiding

Van de aanvraag tot de afhandeling, wij begeleiden je door elk stadium van het hypotheekproces. Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Contacteer Ferzekerd

Ben je een expat die overweegt een woning te kopen in Nederland? Neem dan contact op met Ferzekerd voor een vrijblijvend gesprek. Samen verkennen wij de beste hypotheekmogelijkheden voor jou en zorgen wij ervoor dat jij je droomhuis kunt kopen met het vertrouwen van een deskundige partner aan jouw zijde. Met Ferzekerd ben je verzekerd van een soepel en helder hypotheekproces.

24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.