Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Verbouwen of ophogen

Misschien heb je zin in een gloednieuwe badkamer of is je keuken wel echt toe aan vervanging.

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

Bij Ferzekerd begrijpen wij dat het renoveren of moderniseren van jouw woning, zoals het vernieuwen van een badkamer of keuken, een aanzienlijke investering kan zijn. Als je niet direct over de benodigde middelen beschikt, of als je deze grote uitgaven liever gespreid wilt betalen, dan bieden wij oplossingen die bij jouw situatie passen.

Financiering van jouw verbouwing

  • Hypotheekverhoging: Overweeg het verhogen van jouw hypotheek om de renovatie van jouw keuken of badkamer te financieren. Dit kan een praktische oplossing zijn als je het bedrag niet direct beschikbaar hebt.
  • Betalen in termijnen: Misschien kun je de renovatie wel zelf betalen, maar geef je de voorkeur aan het spreiden van de kosten. Wij kunnen je helpen de financiering zo te regelen dat het past binnen jouw maandelijkse budget.

Verduurzaming van jouw woning

Denk je ook aan het verduurzamen van jouw woning? Met zonnepanelen, een warmtepomp, een zonneboiler of HR++ kozijnen kun je niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook op lange termijn besparen op jouw energiekosten. Door jouw hypotheek te verhogen, kun je deze duurzame investeringen opnemen in jouw maandelijkse hypotheekbetalingen, waardoor je jouw huis moderniseert op een financieel haalbare manier.

Hoe Ferzekerd jou kan helpen

Wij bij Ferzekerd zijn er om je door het gehele proces van financiering en hypotheekaanpassing te begeleiden. Onze experts bekijken jouw mogelijkheden. Wij nemen jouw financiële situatie onder de loep en bekijken wat haalbaar en verstandig is. Onze adviseurs bieden maatwerkadvies, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Van het aanvragen tot het afronden van de hypotheekaanpassing, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Neem contact op

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is op het gebied van woningrenovatie of -verduurzaming? Neem contact op met Ferzekerd voor een vrijblijvend gesprek. Samen verkennen wij de beste manieren om jouw huis te transformeren op een manier die past bij jouw financiële situatie. Met Ferzekerd ben je verzekerd van een woning die niet alleen mooier, maar ook duurzamer en comfortabeler wordt.


24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.