Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Uit elkaar gaan

Natuurlijk vervelend om te horen, dat jullie uit elkaar gaan. Maar wij helpen jullie graag met het juridische gedeelte.

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

In deze fase van jouw leven, waarbij complexe financiële beslissingen rondom jouw woning een rol spelen, is het essentieel om steun te vinden bij een deskundige. Het kan een periode zijn die veel vragen en zorgen met zich meebrengt, vooral in het geval van een scheiding of andere ingrijpende veranderingen. Bij Ferzekerd staan wij klaar om je door deze uitdagende tijd heen te leiden.

Persoonlijke begeleiding in moeilijke tijd

  • Wie blijft er in de woning?: Een belangrijke vraag die wij samen zullen beantwoorden. Wij bekijken de opties en gevolgen voor iedereen betrokken.
  • Verkoop van de woning: Indien nodig begeleiden wij je door het proces van het verkopen van de woning, inclusief het omgaan met overwaarde of het afhandelen van eventuele schulden.
  • Financiële vraagstukken: Wij zullen alle financiële aspecten die spelen rondom de woning grondig bespreken en duidelijkheid scheppen in jouw situatie.

Waarom kiezen voor Ferzekerd?

  • Deskundige ondersteuning: Bij Ferzekerd krijg je ondersteuning van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in financiële kwesties rondom woningen, met name in situaties zoals scheidingen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en behoeften na de scheiding en stellen een plan op dat daarbij aansluit.
  • Een zorgeloos proces: Wij nemen de complexiteit en zorgen van de financiële regelingen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de volgende stappen in jouw leven.
  • Van begin tot eind begeleiding: Wij staan aan jouw zijde gedurende het hele proces, van de eerste bespreking tot de afronding van alle financiële zaken.

Vrijblijvend kennismaken met Ferzekerd

Neem contact op met Ferzekerd voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn hier om je te helpen de financiële aspecten van jouw woning met zorg en deskundigheid te navigeren, zodat jij je kunt richten op het opbouwen van een nieuwe toekomst. Met Ferzekerd ben je verzekerd van een zorgvuldige en persoonlijke aanpak in deze belangrijke fase van jouw leven.

24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.