Ervaringen
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
Esref
"Uitstekende begeleiding en advies gehad bij het aankopen van mijn eerste woning!"
Merel
"Ferzekerd zorgde ervoor dat de verzekeringen perfect aansloten bij onze wensen en situatie."
Bob
"Zeker een aanrader voor advies rondom verzekeringen."
Sean
"Altijd bereikbaar op mail, WhatsApp of telefonisch."
9,9 uit 80 reviews

Hypotheek oversluiten

Ben je benieuwd of oversluiten slim is voor jou en of je maandelijkse lasten omlaag kunnen?

Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers
Adviseurs op sneakers

Bij Ferzekerd begrijpen wij dat je misschien overweegt om jouw hypotheek over te sluiten, zeker bij het einde van een rentevaste periode is het verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken. Oversluiten kan betekenen dat je jouw huidige rentecontract opzegt voor een nieuw contract, of zelfs overstapt naar een andere geldverstrekker. Dit kan leiden tot lagere maandlasten, maar er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. Wij staan klaar om je hierin te begeleiden en te adviseren.

Belangrijke aandachtspunten bij het oversluiten van een hypotheek

  • Boeterente: Wat is een boeterente en hoe hoog zou deze voor jou kunnen zijn? Wij helpen je dit te begrijpen en berekenen.
  • Bijkomende kosten: Welke kosten zijn er nog meer verbonden aan het oversluiten van jouw hypotheek? Denk aan advies-, notaris- en taxatiekosten.
  • Fiscale aftrekbaarheid: Zijn deze kosten aftrekbaar van de belastingen? Wij adviseren je over de fiscale gevolgen van het oversluiten.
  • Rentemiddeling: Wat houdt rentemiddeling in en is het in jouw situatie aan te raden? Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje.
  • Hypotheekvorm behouden: Kan je jouw huidige hypotheekvorm behouden bij het oversluiten? Wij onderzoeken de mogelijkheden.
  • Terugverdienen van kosten: Haal je de kosten van het oversluiten eruit in de nieuwe looptijd? Wij maken een gedetailleerde berekening voor je.

Waarom kiezen voor Ferzekerd?

  • Persoonlijk advies: Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van begin tot eind te begeleiden.
  • Maatwerk: Wij vinden de hypotheekoplossing die het beste bij jouw unieke situatie past.
  • Ontzorging: Wij nemen de complexiteit en spanning van het oversluitproces op ons, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.
  • Transparante informatie: Wij zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over alle aspecten van het oversluiten van jouw hypotheek.

Bij Ferzekerd zijn wij er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om het verlagen van jouw maandlasten, het veranderen van jouw hypotheekvorm, of simpelweg het benutten van lagere rentestanden, wij zorgen ervoor dat je een weloverwogen en geïnformeerde beslissing neemt. Met onze expertise ben je verzekerd van een soepele en prettige ervaring.

24/7

Je ziet ons (hopelijk) niet vaak, maar als je ons nodig hebt zijn wij er voor je. Wij hanteren 24/7 ondersteuning op onze verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en staan geheel in dienst van jouw wens.

CONTACT OPNEMEN
Nieuwe generatie adviseurs
Nieuwe generatie adviseurs
Vrijblijvend advies

24/7 verzekerd, klinkt logisch toch? Zo logisch is dat helaas niet. In de praktijk is een adviseur er alleen op kantooruren. Wij vinden dat als er 💩 aan de knikker is dat een adviseur er voor je moet zijn. Vraag vrijblijvend advies aan bij Ferzekerd.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, het bestaat uit vier stappen waarin wij jou volledig begeleiden naar het juiste advies. Dus geen 🐂 shit maar duidelijke en heldere taal.

CONTACT OPNEMEN
Stap 1
Orientatie 👋

Bij Ferzekerd begint jouw reis naar de perfecte hypotheek en verzekeringen met een oriëntatie. We snappen dat je als klant op zoek bent naar een frisse aanpak, dus laat ons je begeleiden door de complexe wereld van financiën.

Stap 2
Inventarisatie 🧐

Nu we weten waar je naartoe wilt, gaan we een diepgaande inventarisatie uitvoeren. We zullen met je samenwerken om een  analyse te maken van jouw financiële situatie en doelen.

Stap 3
Offerteaanvraag 💸

Met onze goede connecties in de financiële wereld zullen we de beste aanbiedingen voor jouw hypotheek en verzekeringen op tafel leggen. Geen concessies, alleen het beste advies voor jou.

Stap 4
Ferzekerd 🤝

Gefeliciteerd, je hebt een partner gevonden die jouw financiële belangen vooropstelt. Samen zullen we jouw hypotheek en verzekeringen met vertrouwen afsluiten en onderhouden.